5 de gen. 2013

EL MONSTRE DE DOS CAPS ES MENJA EL BÉ COMÚ

El monstre de dos caps que desgoverna l'estat espanyol està assassinant la població més dèbil, més desprotegida, la més indefensa, utilitzant armes de destrucció massiva: els bancs (entre d'altres deshumanitzacions del sistema). La precarietat, la misèria i la injustícia estan assolant les vides de milers de ciutadans innocents de l'estat espanyol. Fins i tot pareix que ens hagem d'acostumar a la brutalitat que suposa l'augment dels suïcidis per causes econòmiques. Només un govern despietat pot tolerar un fenomen així.

El PP i el PSOE han estat repartint-se el poder en l'estat espanyol des de la mort del dictador, que va marginar a l'estat durant quaranta anys; per tant, alguna responsabilitat tindran en tot aquest sense sentit. Ara ens trobem un poder que tracta de perpetuar un sistema insostenible que només afavoreix a una classe privilegiada a costa del patiment i la mort d'ésser humans. No son, doncs, dos dels caps visibles d'una dictadura mòrbida contra l'ésser humà i orquestrada per una classe egoistament devastadora? No és indigna la tolerància d'aquelles persones que, maliciosament, creuen aspirar a formar part d'aquesta classe o, simplement, anhelen recollir les sobres de la bacanal?

En tot cas, el que no és suportable és que la Viceconsejera de Sanidad, Patricia Flores, s'atrevisca a dir: “¿Tiene sentido que un enfermo crónico viva gratis del sistema?”. Doncs això és el que hi ha. Això i molt més. L'última: Rato “El De Bankia” passa a formar part de l'empresa que ell va privatitzar: Telefònica; empresa que va crear aquest monstre de dos caps per a omplir les butxaques d'alguns dels polítics més inefables de l'estat espanyol després d'haver fet mil i una maleses, atemptant directament contra el sistema democràtic.

Tanmateix, més enllà del crit desesperat (que és el que no deixa de ser aquest text, per exemple), el poble ha de trobar la forma de tornar les institucions a la realitat, de transformar-les per a que servisquen de veritat al bé comú, i no per a omplir les butxaques d'uns dirigents que manipulen, creant un sistema abstracte i psicòpata que, per mantenir-se, està deixant molts cadàvers al seu voltant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada